Consultanta Clienti
0729-384123
Asigurari de Viata
Reducere 10% pentru politele de familie
Oferte de la toti asiguratorii
Economiseste pina la 100 RON pe an
Polite incepand de la 5 euro/luna
Asigurari de Viata
Exista multe tipuri de asigurari de viata, pentru protectie, economisire sau investitii. Intr-o lume nesigura trebuie sa ne gandim la viitorul financiar al familiei, iar noi va punem la dispozitie toate informatiile necesare pentru a compara si a alege asigurarea potrivita.
Asigurari de Viata
Completeaza formularul si vei fi contactat de un specialist care iti va face o oferta personalizata.
  Tip asigurare
Nume / Prenume  / 
  Ocupatie / Varsta  / 
  Adresa
  Localitate
* Judet
* Telefon
* E-mail
 
*Respectam si protejam confidentialitatea datelor personale
 
Acasa Asigurari de viata Asigurari auto Locuinte si bunuri Pensii private Sanatate RCA Online CASCO Calatorie
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
 
 
Asigurarea de viata este un contract intre societatea de asigurari si Dvs., avand ca obiect suma asigurata, platibila catre beneficiarul politei la producerea evenimentului asigurat.

Initial acest risc era decesul asiguratului, in acest caz polita fiind incheiata ca o asigurare financiara a familiei acestuia, in urma evenimentului nefericit. Suma asigurata fiind calculata in functie de posibilitatile financiare pentru a plati prima de asigurare dar si a nevoilor familiei in cazul decesului asiguratului. In timp, companiile de asigurari au adaugat riscului de deces si vatamarea corporala, imbolnavirea, sau supravietuirea asiguratului, astfel polita avand o perioada determinata. Aceasta perioada poate fi aleasa de asigurat cu conditia sa se incadreze in minimumul cerut de asigurator (in cazul celor mai multi asiguratori, polita de asigurare de viata se incheie pe minimum 10 ani.)

La expirarea politei, beneficiarul primeste suma asigurata nu doar in cazul producerii unui eveniment nefericit ci si in cazul supravietuirii acestuia. Astfel asigurarea de viata primeste un aspect de economisire putand fi utilizata ca o suplimentare a pensiei, fond de economii pentru un eveniment anticipat sau pur si simplu pentru mentinerea unui stil de viata confortabil. Atunci cand beneficiarii sunt copii asiguratului, acest eveniment poate fi: nastere, nunta, finantarea studiilor superioare, etc. si are ca scop asigurarea independentei financiare a acestora intr-un moment care cere un aport banesc ce poate iesi din bugetul normal al unei familii.

Oricine poate incheia mai multe polite de asigurare de acest fel, la aceiasi sau diferiti asiguratori si pentru diferite sume. La producerea evenimentului asigurat, beneficiarul va putea colecta banii de la toti asiguratorii.

Asigurarea de viata va ajuta sa vi se indeplineasca visurile si dorintele de viitor, chiar dupa ce Dvs. nu veti fi alaturi de cei dragi. Ca parte integranta a planului financiar, asigurarea de viata va asigura Beneficiarului (Beneficiarilor) nivelul de trai pe care Dvs. i-ati asigurat, atunci cand Dvs. nu veti mai avea posibiliatea.....

Desi asigurarea de viata este facultativa, daca aveti o familie sau persone in ingrijire, asigurarea de viata devine o necesitate. Asigurari-Sanatate.ro va poate ajuta sa luati decizii intelepte atunci cand cumparati asigurari de viata: valoarea asigurarii, tipul politei, societatea la care sa apelati dintre zecile existente pe piata romaneasca.

Despre asigurarea de viata: Importanta unei asigurari de viata:  


  • Pachet asigurare viata si sanatate cu componenta investitionala, alegeti varianta potrivita pentru dumneavoastra.