Consultanta Clienti
0729-384123
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
www.asigurari-sanatate.ro
Asigurarea de casatorie
  • Asigurare de viata cu componenta de economisire
  • Protectie pentru viitorul copiilor
  • Polita poate fi achizitionata oricand
  • Economiseste pentru nunta copilului tau
Asigurarea de casatorie sub alta denumire asigurarea tip zestre, este o modalitate de constituire treptata a dotei unui copil pana la producerea evenimentului asigurat in acest caz fiind vorba de casatorie.

Scopul acestei asigurari este de a da un impuls financiar copiilor in momentul in care decid sa treaca un important prag din viata fiecaruia, casatoria. Cu acest eveniment coincide de obicei parasirea casei parintesti si inceperea unui drum propriu in viata. Astfel intervin unele cheltuieli majore, precum achizitionarea unei locuinte sau a unui autoturism, pe care o pereche de tineri cu greu le pot depasi. O alta cheltuiala ar fi nunta propriu-zisa, un astfel de eveniment, speram unic in viata, nu este la indemana oricui in ziua de astazi. Fiecare parinte doreste copiilor sai o viata cat mai usoara, daca e posibil fara greutati din punct de vedere material si doreste sa inlesneasca anumite aspecte financiare din viata acestuia. Asigurarile de viata dedicate viitorului copiilor vin in ajutorul nostru pregatind pas cu pas terenul pentru cele mai importante evenimente din viata copiilor nostrii.

Parintii pot incepe in orice moment pregatirile banesti pentru ajutorarea odraslei lor, in ziua de azi este greu sa economisim, banii din banca putand fi oricand folositi pentru alte ocazii si nevoi ce apar pe parcursul vietii, dar o polita de acest gen asigura copilului un impuls financiar necesar in momentul respectiv. Asigurarea dotala poate fi inceputa din prima zi de viata a copilului dar nu mai tarziu de o varsta maxima ceruta de asigurator (de obicei 13-14 ani).

Polita se va incheia de obicei pana la o anumita varsta a copilului, in cele mai multe cazuri 25 de ani. Suma asigurata va fi platita la casatoria acestuia, sau daca nu se va casatori pana la varsta stabilita in contract, la aniversarea expirarii politei. Deci nu se va pierde suma asigurata in cazul in care beneficiarul nu se va casatori pana la data limita din polita.

In cazul decesului beneficiarului, majoritatea asiguratorilor vor include in aceasta polita o clauza prin care aceasta va primi proprietatile unei asigurari mixte de viata.