Consultanta Clienti
0729-384123
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
www.asigurari-sanatate.ro
Asigurarea de natalitate
  • Asigurare de viata cu componenta de economisire
  • Protectie pentru viitorul copilului
  • Asigurare de sanatate privata
  • Monitorizarea sarcinii
Asigurarea de natalitate, este o polita de economisire care ajuta familia sa puna bani deoparte pentru nevoile copiliului si a mamei, la nastere dar si dupa.

Nasterea unui nou membru al familiei este un lucru asteptat cu bucurie de parinti si de cei apropiati lor. Dar in situatia economico-sociala de azi, s-ar putea sa nu fim intotdeauna pregatiti din punct de vedere financiar pentru cheltuielile suplimentare ce vin odata cu aparitia unui copil. Nasterea in sine este un eveniment care, desi este gratuit in sistemul sanitar de stat, multa lume se simte obligata sa rasplateasca medicii, asistentele si moasele cu o anumita suma de bani.

Nu putina lume insa este dispusa sa apeleze la sistemul medical privat, acesta oferind de obicei un serviciu mai bun fiind dotat cu personal bine calificat si echipament de ultima ora. Exista si certitudinea ca mama va primi asistenta permanenta, raportul medicilor si asistentilor la pacient fiind mult mai bun decat in spitalele de stat. Toate acestea insa costa mult mai mult decat "atentiile" oferite medicului si personalului in sistemul sanitar public. Diferenta fiind plata unei sume direct pentru spital si nu in parte fiecarui membru al personalului.

Cea mai buna solutie din punct de vedere financiar, pentru a naste la spitalele din sistemul privat ar fi asigurarea de sanatate ce acopera si nasterea. Exista polite de acest gen care acopera nu doar nasterea ci si monitorizarea sarcinii cu toate costurile adiacente.

Asigurarea de natalitate intervine insa dintr-un alt punct de vedere, cel financiar. Suma asigurata ce va fi platita la nastere, este folosita nu doar la cheltuielile cu spitalizarea si plata personalului care s-a ocupat de acest eveniment, ci si pentru cheltuieli ulterioare. O mare suma de bani va intra in amenajarea si inzestrarea spatiului pe care il va ocupa copilul. Parintii vor face tot ce este posibil pentru a asigura confortul noului nascut, si de a asigura un mediu prielnic cresterii acestuia. Astfel va incepe o noua categorie de cheltuieli, patut, carucior, scutece, haine, jucarii, care vor trebui schimbate incontinuu pentru a le adapta cresterii copilului.