Consultanta Clienti
0729-384123
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
www.asigurari-sanatate.ro
Asigurarea mixta de viata
  • Asigurare de viata cu capitalizare
  • Protectie dubla
  • Componenta de economisire
  • Acoperire completa
Asigurarea mixta de viata este este o optiune care acopera asigurarea de deces si cea de supravietuire intr-o singura polita. Este o asigurare de viata cu capitalizare si protectie dubla. Astfel in cazul de deces al asiguratului, in perioada de acoperire a politei, beneficiarii vor intra in posesia sumei asigurate iar in cazul in care asiguratul este in viata la expirarea contractului va primi el insusi suma asigurata. Beneficiarul politei sau asiguratul vor primi suma asigurata in mod cert, neexistand varianta in care aceasta sau primele platite vor ramane asiguratorului.

Acest contract de asigurare se incheie de obicei pe o perioada determinata, intre 10 si 30 de ani dar cu conditia ca persoana asigurata sa nu depaseasca o limita de varsta (de obicei 75 de ani) la momentul expirarii contractului.
Primele de asigurare se stabilesc dupa mai multe criterii printre care cele mai importante sunt: varsta asiguratului, durata contractului si suma asigurata. Un alt criteriu important este starea sanatatii a asiguratului, asiguratorul isi rezerva dreptul in acest caz sa consulte fisa medicala a asiguratului si poate cere si unele teste medicale ale caror cheltuieli de obicei le suporta societatea de asigurare.

In afara sumei asigurate care va fi primita de beneficiar in cazul produceri riscului asigurat, aceasta polita se comporta si ca o forma de economisire. Asiguratul avand dreptul la o suma numita valoare de rascumparare, in cazul in care acesta doreste sa retraga banii platiti pana la acel moment prin primele de asigurare. Odata cu retragerea banilor el va renunta la polita si la suma asigurata. Valoarea de rascumparare creste odata cu trecerea timpului, acumulandu-se mai multi bani din plata primelor.
Asiguratorul va cere prime de asigurare mai mari pentru a putea acoperi ambele riscuri, nu de putine ori aceasta suma ridicandu-se la cumulul primelor platite in cazul achizitionarii ambelor polite.

Asigurarea mixta de viata este una din cele mai solicitate polite din aceasta categorie datorita gradului mare de acoperire si riscurilor minime de pierdere chiar si odata cu intreruperea platilor sau rezilierea contractului.


  • Pachet asigurare viata si sanatate cu componenta investitionala