Consultanta Clienti
0729-384123
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
www.asigurari-sanatate.ro
Deces prin accident
  • Acopera accidente profesionale
  • Acidente in timpul practicarii unui sport
  • Accidente auto
  • Creste acoperirea asigurarii de viata
Clauzele suplimentare la o polita de asigurare de viata sunt atasate acesteia pentru a mari gradul de acoperire a riscurilor asigurate. De regula, acordarea despagubirilor pentru producerea riscului asigurat de clauza suplimentara, este diferita de suma asigurata din cadrul politei de baza.

Recomandata mai ales celor a caror ocupatie profesionala ii face predispusi la accidente, celor care practica sporturi extreme dar nu in ultimul rand tuturor soferilor pentru ca accidentele auto revendica un numar ridicat de decese. In momentul in care ne hotaram sa facem o asigurare de viata, ar trebui sa stim exact scopul pentru care facem acest important pas. Oricare ar fi celelalte motive, economisire, investitie, scopul de baza al unei asigurari de viata este cel de protectie impotriva unor evenimente nefericite. Nu de putine ori s-a intamplat ca persoana detinatoare a unei polite de asigurare de viata sa nu fi fost despagubita corespunzator din cauza unor riscuri neacoperite. Pentru a ocoli astfel de evenimente neplacute este recomandat sa dam mare atentie tuturor clauzelor oferite intr-un pachet de asigurare. Clauzele suplimentare sau polite aditionale unei asigurari de baza vin de regula cu o marire a primei de asigurare platite.

Asigurarea suplimentara de deces prin accident vine in completarea unei polite de baza in care aceasta clauza nu este deja inclusa. Astfel, suma asigurata se va plati beneficiarului, daca asiguratul decedeaza ca urmare a unui accident survenit in perioada inscrisa in polita. Majoritatea asiguratorilor vor pune conditia ca acoperirea sa fie valabila doar in cazul in care decesul survine la cel mult un an de zile de la producerea accidentului.
Aceasta clauza este valabila doar pana la varsta pensionarii.
De regula suma asigurata in cadrul acestei polite suplimentare nu poate fi mai mare decat suma asigurata aferenta politei de baza.
Este recomandata achizitionarea acestei polite intrucat va creste semnificativ acoperirea asigurarii de viata contra unei prime suplimentare mici.