Consultanta Clienti
0729-384123
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
  www.asigurari-sanatate.ro  
Ce ne ofera o asigurare de viata?
Asigurarea de viata are multe functii, insa fiecare dintre ele are acelasi scop, de a ne proteja familia, persoanele dragi, atunci cand noi nu vom putea, fie din cauza incapacitatii de munca cauzate de un accident sau din cauza decesului.
Accidentul este un risc probabil, moartea insa este o certitudine, intrebarea este doar cand se va intampla si nu daca se va intampla.

Reiese faptul ca in primul rand asigurarea de viata este o protectie materiala, financiara a familiei si totodata a persoanei care incheie asigurarea.

Din punct de vedere al familiei asigurarea de viata ofera protectie materiala in situatia cea mai nefericita, decesul sau incapacitatea de munca, cauzata de un accident.
De asemenea este o protectie financiara si a persoanei care incheie asigurarea in cazul unui accident, sau la momentul expirarii contractului, cand veti beneficia de valoarea asigurarii ca fiind un venit suplimentar.

Asigurarea de viata este totodata si o metoda de economisire garantata pe o perioada lunga de timp.

In cazul decesului persoanei care a incheiat asigurarea, familia acesteia va beneficia de un venit compensatoriu, menit sa mentina nivelul de trai al familei.

Pe langa aceste functii de protectie asigurarea de viata inseamna pe de o parte independenta financiara a celor dragi, iar pe de alta parte o viata linistita, stiind ca orice s-ar intampla membrii familiei sunt protejati.

Raspunsul simplu la intrebarea ce ne ofera o asigurare de viata este:
  • protectie materiala, financiara pentru familie
  • venit suplimentar pentru persoana care incheie contractul
  • metode de economisire
  • venit compensatoriu pentru familie
  • independenta financiara a celor dragi
  • o viata linistita.