Consultanta Clienti
0729-384123
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
www.asigurari-sanatate.ro
Cresterea sumei asigurate
  • Cresterea primei platite si a sumei asigurate
  • Poate fi atasata politei de baza oricand
  • Valabil pana la varsta de 65 de ani
  • Completare a unei asigurari de viata deja existente
Evenimentele din viata noastra ne pot duce spre spre o evolutie pozitiva din punct de vedere financiar, un servici mai bun, mariri considerabile de salariu, spor in afaceri, sau chiar aportul adus la bugetul familiei dupa rambursarea ultimei rate a unui credit. Evolutia financiara buna a familiei poate duce la standarde de viata ridicate si totodata la dorinta de asigurare si protectie a viitorului adaptata la noile posibilitati.

Clauza de crestere garantata a sumei asigurate permite ca dupa un anumit interval de timp specificat in polita, asiguratul care plateste primele de asigurare in mod esalonat poate creste valoarea primei platite in scopul mariri sumei asigurate sau a achizitionarii unei sume asigurate aditionale. Marimea primei suplimentare consta de obicei intr-un procent dinainte determinat. Astfel aportul adus la bugetul familiei din oarecare motive poate fi investit in asigurarea de viata.

Aceasta este o alternativa simpla la achizitionarea unei alte asigurari de viata. Atunci cand dorim sa marim suma pentru care suntem asigurati, putem oricand contracta o alta asigurare, la alt asigurator sau la acelasi, folositor in cazul in care dorim schimbari in ceea ce priveste tipul de asigurare de viata. De exemplu daca detinem o polita clasica ce acopera decesul si supravietuirea, putem opta mai tarziu pentru o asigurare cu componenta investitionala. Dar daca nu dorim decat marirea sumei asigurate pentru aceleasi riscuri ce sunt deja cuprinse in contractul anterior, cea mai simpla modalitate este de a cere o clauza de crestere garantata a sumei asigurate.

Astfel la aniversarea contractului, asiguratul poate opta sa plateasca mai mult, acest supliment de prima fiind folosit la achizitionarea unei sume asigurate aditionale calculate dupa varsta asiguratului si perioada ramasa la expirarea asigurarii de baza. Perioada platii primelor suplimentare trebuie sa fie egala cu cea a platii primelor de baza. Aceasta clauza este valabila pana la implinirea varstei de 65 de ani si se poate intocmi de obicei fara ca asiguratorul sa ceara un control medical prealabil.

Ca orice alta clauza suplimentara si cea de garantare a sumei asigurate poate fi adaugata la polita de baza in orice moment din timpul platii primelor de asigurare. Poate fi reziliata in aceleasi conditii iar primele suplimentare vor fi platite cu aceasi frecventa ca si cele de baza.