Consultanta Clienti
0729-384123
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
  www.asigurari-sanatate.ro  
Cum pot economisi bani prin asigurarea de viata?
Sunt diferite modalitati prin care puteti economisi bani la incheierea contractului de asigurare.

1. Cel mai important mod prin care puteti sa economisi bani este sa alegeti asigurarea care vi se potriveste cel mai bine.

Cum puteti decide care asigurare vi se potriveste? Incercati sa gasiti raspunsul la urmatoarele intrebari:
  • Care este suma necesara care ar acoperi nevoile financiare al familiei mele in cazul decesului meu?
  • La ce suma doresc sa ma asigur?
  • Ce fel de alte riscuri doresc sa asigur pe langa riscul de deces prin asigurarea de viata?
  • Care este prima de asigurare pe care imi permit sa o platesc?
Daca aveti raspunsurile la aceste intrebari, mai mult ca sigur stiti ce fel de asigurare de viata va este cel mai potrivit si astfel evitati sa platiti pentru un serviciu neadecvat necesitatii Dvs.


2. Alegeti cu atentie compania de asigurare!

Inainte sa apelati la serviciile unei companii de asigurari aflati daca acesta este o companie de incredere sau nu. Sunt multe companii pe piata care ofera asigurari de viata, dar nu fiecare este autorizata, totodata nu compania care va ofera cea mai avantajoasa oferta la prime de asigurare este cea mai buna alegere.

Va oferim cateva criterii de urmat atunci cand evaluati seriozitatea unei companii de asigurare:
  • Stabilitatea financiara - asigurarea de viata este un angajament pe termen lung, informati-va despre stabilitatea financiara a companiei de asigurare, pentru a fi siguri ca pe decursul duratei asigurarii societatea nu va intra in faliment. Stabilitatea financiara a unei companii poate fi verificata din baza de date a unor companii independente care se ocupa cu ratingul diferitelor societati de asigurare.
  • Calitatea serviciilor oferite - pentru multi dintre noi asigurarea de viata poate fi un produs complex, greu de inteles, de aceea avem nevoie de ajutorul unui reprezentant al companiei care sa ne ofere informatiile necesare. Alegeti compania care intelege importanta acestei probleme si va ajuta in luarea unei decizii.
3. Intrebati-va prietenii, cunostintele - ei va pot ajuta cu sfaturi bazate pe experienta personala

4. Aveti grija de sanatatea Dvs.
Pretul politei de asigurare este cu atat mai mare cu cat traiti o viata mai nesanatoasa. Urmatoarele situatii cresc pretul politei: fumati, consumati alcool in mod regulat, suferiti de diferite boli.

5. Comparati preturile oferite de diferitele companii de asigurare pentru produsul similar, dar nu uitati ca nu intotdeauna cel mai mic pret inseamna cea mai buna oferta, dar daca sunt indeplinite criteriile de mai sus pretul poate fi un factor decisiv.