Consultanta Clienti
0730-950781
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
  www.asigurari-sanatate.ro  
Se pot face extinderi ale politei de asigurare a locuintei?
Polita de asigurare a locuintei se poate extinde, la cererea asiguratului.

Partile locuintei, fundatia, peretii, acoperisul, pardoseala si eventual scari interioare, sunt cuprinse in orice asigurare a unei cladiri. In polita standard mai pot fi incluse si ferestre, usi, instalatia electrica, conducte de apa sau gaz, calorifere si obiecte sanitare. Bunurile din locuinta inclusiv boilere sau centrale termice, corpuri de iluminat, sobe, vitralii, teracote sau picturi si basoreliefuri se pot asigura in aceasi polita.

Asigurarea de locuinta se poate extinde si asupra anexelor unei locuinte, precum garaje, pivnite, soproane, magazii, piscine, s.a.

Asigurarea de raspundere civila legala a membrilor familiei

In cadrul asigurarii de raspundere civila a familiei, se acorda despagubiri pentru sumele pe care asiguratul este obligat sa le plateasca pentru prejudiciul adus unor terte persoane (persona care nu figureaza ca parte in acte) ca urmare a unui eveniment asigurat, cum ar fi: vatamari corporale, care duc la invaliditate sau deces si avarieri sau distrugeri ale unor bunuri apartinand acestora.

Aceste despagubiri se fac in limita sumei asigurate pentru care opteaza asiguratul.

Asigurarea de accidente a membrilor familiei


In acest caz se acorda despagubiri asiguratului si membrilor familiei sale nominalizati in polita de asigurare pentru accidentele care se produc independent de vointa acestora (accidente care duc la invaliditate sau deces). La acest pachet despagubirile se fac in limita sumei asigurate pentru care opteaza asiguratul la incheierea politei.

La aceste pachete societatile de asigurari va pot oferi optiunea completa sau cea simpla.

Optiunea completa cuprinde: cladirea, locuinta, bunurile continute, accidentele membrilor de familie produse in urma unui eveniment asigurat, raspunderea civila fata de tertii familiei in urma producerii unui eveniment asigurat.

Optiunea simpla cuprinde: alegerea unei singure sectiuni sau a combinarii acestora in functie de necesitatile asiguratului, de riscurile specifice zonei in care este amplasata cladirea si de valoarea bunurilor detinute sau de posibilitatile financiare.