Consultanta Clienti
0730-950781
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
www.asigurari-sanatate.ro
Asigurari pentru birouri si cabinete profesionale
  • Pentru birouri sau diferite tipuri de cabinete profesionale
  • Asigurari impotriva distrugerii si furtului
  • Se poate contracta si de catre chiriasi
  • Clauze suplimentare pentru o acoperire completa
Asigurarea birourilor si a cabinetelor profesionale se adreseaza in general persoanelor juridice in calitate de chiriasi sau proprietari ai cladiri in care acestia isi exercita profesia, si care doresc o forma de protectie a acesteia si a bunurilor din cladire impotriva unor evenimente nefericite.

Proprietarii de cladiri care au in componenta birouri pot sa isi asigure proprietatile impotriva distrugerii sau furtului dar si impotriva pierderii de chirie. In circumstantele socio-politice din ziua de azi, la acoperirile pentru distrugeri din cauze naturale (incendiu, cutremur, traznet...) se pot adauga si daune provocate de acte teroriste.

Acest tip de polita este destul de putin raspandita la noi in tara. De cele mai multe ori aceste asigurari fiind contractate de companii internationale care au mai multa experienta cu asigurarile din acest domeniu si cunosc importanta acoperiri acestor riscuri.

O polita de asigurare a birourilor si a cabinetelor profesionale acopera in general urmatoarele riscuri: incendiu, explozie, cutremur, traznet, caderea aparatelor de zbor, lovirea cladiri de catre vehicule rutiere, furt prin efractie, vandalism, daune provocate tertilor in urma unui accident in legatura directa cu cladirea asigurata. Prin clauze suplimentare se pot asigura si riscuri de daune provocate prin acte teroriste, se pot acoperi daunele provocate prin distrugerea unor obiecte speciale, precum acte, obiecte de pret si pierderea de chirie.

Asigurarea este folositoare si in cazul persoanelor juridice care inchiriaza o locatie cu scopul de birou sau cabinet profesional. Cum nu sunt proprietarii imobilului, cea mai importanta parte din asigurare este cea care ii protejeaza impotriva distrugerilor provocate cladirii, incendii sau explozii, de care in urma contractului de inchiriere ar fi responsabili.

Pentru contractarea unei polite de asigurare de acest gen, este importanta evaluarea riscurilor si a primei pe care suntem dispusi sa le platim. Depinzand de tipul ocupatiei exercitate in imobil putem adauga sau scade anumite riscuri acoperite. Dotarea cu aparatura ce previne riscurile asigurate, precum echipamente de stingere a incendiilor sau diferite alarme, va scade din pretul primei. Acceptarea unei fransize mai mari va scade din nou din marimea primei de asigurare, dar marimea fransizei trebuie bine calculata dupa posibilitatea fiecaruia de a prelua din riscul asigurat.