Consultanta Clienti
0730-950781
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
  www.asigurari-sanatate.ro  
Pe ce perioada pot incheia o astfel de polita?
Perioada incheierii unei astfel de polite difera de la o companie la alta. De obicei politele de asigurare se incheie pe ani de asigurare, dar la cererea clientilor acestea pot fi incheiate si pe perioade mai scurte, subanuale, dar minim pe 3 luni, cu precizarea ca orice luna inceputa se considera luna intreaga.

Asigurarea obligatorie a locuintei se incheie pe un an de zile. Primele de asigurare si sumele asigurate siunt fixe indiferent de pretul locuintei pe piata, numarul de camere sau localitate in care se afla, diferenta fiind in tipul de material folosit la constructia acesteia.

Raspunderea asiguratorului pentru riscurile inscrise in polita incepe de regula la ora 0 a zilei urmatoare semnarii contractului, cu conditia ca prima de asigurare sa fi fost achitata, integral sau prima rata a acesteia dupa cum s-au inteles partile. Raspunderea asiguratorului inceteaza in ultima zi inscrisa in polita.

In cazul adaugarilor unor clauze suplimentare la polita, raspunderea asiguratorului incepe la data inscrisa in polita si inceteaza la aceasi data ca si polita de baza.

Cea mai buna alegere este incheierea unei polite complete, care sa cuprinda toate riscurile, pentru a putea beneficia 100% de avantajele ei. In functie de posibilitatile financiare ale fiecaruia se poate renunta la acoperirea anumitor riscuri. In acest caz polita devine mai ieftina.

In perioada asigurata, asiguratorul este raspunzator pentru acoperirea daunelor conform clauzelor prevazute in polita.

Acest program este accesibil, flexibil, incat oricine sa poata sa-si permita o astfel de polita pentru locuinta sa.