Consultanta Clienti
0730-950781
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
www.asigurari-sanatate.ro
Asigurare Casco
  • Acoperire completa pentru furt si avarii
  • Reduceri incepand cu 10%
  • Valabil pentru toate tipurile de autoturisme
  • Mari reduceri pentru masini noi
Asigurarea Casco inseamna protectia unui bun aproape la fel de important in ziua de azi ca si locuinta.

Autoturismul a ajuns o necesitate pentru majoritatea oamenilor in ziua de azi iar acesta fiind un bun de pret trebuie protejat printr-o asigurare auto.

Asigurarea RCA, asigurarea obligatorie de raspundere civila va despagubi reparatiile unei terte parti si nu a masinii proprii in caz ca suntem partea vinovata a unui accident. De aceea avem nevoie de o asigurare Casco care va acoperi si daunele produse autovehiculului propriu in caz de accident si pe langa aceasta multe alte riscuri.

Multi se considera soferi experimentati si prudenti, carora riscul de a provoca un accident este minim, dar trebuie luat in considerare faptul ca autovehiculul poate fi avariat si in conditii ce nu depind de factorul uman. Asigurarea casco acopera daunele provovate de caderi de obiecte, avarii provocate de furtuni, inundatii, avalanse, explozii precum si pagube cauzate de incercarea salvarii autovehiculului sau provocate pieselor in timpul demontarii acestora. Asigurarea Casco include de cele mai multe ori si furtul total al autovehiculului precum si furtul unor parti componente si acopera distrugerile provocate de hoti in cazul tentativei de furt.

In cazul achizitionarii unei polite de asigurare casco, avem multe optiuni in ceea ce priveste acoperirea dorita precum si asiguratorul preferat. Pretul unei polite va creste odata cu riscurile acoperite, vechimea autovehiculului dar si alti factori precum varsta, frecventa utilizarii autovehiculului, unde este utilizat autovehiculul, in mediul urban sau rural dar si tipul autovehiculului. Un autoturism sport de exemplu va fi pus intr-o categorie de risc mai ridicat, la fel si un autoturism folosit de obicei in mediul urban, unde traficul este mai intens asadar riscul de accident fiind si el mai mare.

Asigurari tip casco se pot incheia nu doar pentru autoturisme ci si pentru motociclete, scutere sau ATV-uri. Dar in ziua de azi este foarte greu sa gasim un asigurator care sa accepte acest risc. In primul rand datorita riscului ridicat de accident in cazul motocicletelor, o asigurare de acest tip va fi foarte scumpa. Acestui risc se adauga si pretul ridicat al pieselor de schimb dar si a existentei in numar scazut al atelierelor de reparatii care se ocupa cu acest tip de vehicule.

Despre asigurari auto