Consultanta Clienti
0730-950781
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
www.asigurari-sanatate.ro
Asigurari pentru IMM
  • Protectie pentru intreaga firma
  • Asigurari cladiri si bunuri, transport, "employee benefits", protectie financiara, raspundere civila
  • Polite specifice fiecarei afaceri
In cadrul unor timpuri relativ instabile din punct devedere social si economic, orice mica intreprindere are nevoie de o plasa de siguranta. Pierderi financiare subite cauzate de distrugerea sau deteriorarea marfurilor produse, a cladiri in care se desfasoara activitatea, a echipamentului folosit pot duce la intreruperea activitatii pe perioade lungi de timp sau chiar faliment. Pot aplica pentru aceste asigurari firme de orice gen, asiguratorii avand diferite planuri de asigurare ce includ clauze specifice pentru fiecare bransa.

Depinzand de tipul activitatii exercitate, proprietarii de IMM pot opta pentru o asigurare completa ce acopera toate riscurile, sau doar cateva tipuri de asigurare, depinzand de riscuri specifice domeniului de activitate.

Asigurarea ce nu trebuie sa lipseasca de la nici o firma este cea care asigura cladirea si bunurile necesare productiei. In cazul unui eveniment nefericit care duce la distrugerea cladirii si a bunurilor, total sau doar partial, costurile de relocare, reparatie, inlocuire a bunurilor distruse precum si perioada in care nu exista continuitate in productie deci nici profit, poate sa duca o firma la faliment. Odata cu aceasta este recomandata si asigurarea pentru pierderea profitului. Astfel in cazul produceri evenimentului asigurat, proprietarul firmei va fi despagubit pentru pierderile materiale dar si pentru perioada de inactivitate.

Printre alte tipuri de asigurare ce intra in pachetele oferite de asiguratori, amintim asigurarile auto cu toate componentele ei. Folosite mai ales in cadrul firmelor cale la un nivel sau altul se ocupa de transport, fie a marfii proprii fie ca activitate de baza a firmei de transport, acestea vor avea nevoie de o asigurare RCA, care este obligatorie si acopera doar daunele provocate de autovehiculul asigurat, o asigurare Casco pentru a acoperi si pagubele autovehiculului asigurat. Depinzand de activitatea firmei se poate intocmi si o polita de asigurare CMR, pentru cei ce transporta marfa in calitate de caraus, sau o asigurare tip cargo, al carei beneficiar va fi proprietarul marfii.

Se poate asigura si personalul unei firme, incepand de la angajati care pot fi protejati impotriva riscurilor de deces, accident si imbolnaviri, pana la asigurarea de raspundere profesionala a managerilor sau a directorilor firmei care vor acoperi prejudiciile pe care acestia ar putea sa le aduca companiei din neglijenta, erori de judecata sau omisiuni.