Consultanta Clienti
0730-950781
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
  www.asigurari-sanatate.ro  
Intrebari frecvente despre alte asigurari

Ce acopera o asigurare pentru o ferma de animale?
Cat costa o asigurare pentru cainele meu?
Ce riscuri acopera asigurarea pentru animale de companie?
De ce asigurare am nevoie pentru o barca de agrement?Ce acopera o asigurare pentru o ferma de animale?

Asigurarea animalelor va acoperi moartea animalului pricinuita de furtuni, incendii, izbiri de catre autovehicule, traznet, explozii si alte riscuri ce pot duce la accidentarea si moartea animalelor precum si riscul de furt. De asemenea se asigura lovirea, taierea, caderea animalelor, intoxicatie, asfixiere, inec, urmari ale unor operatii efectuate de medici veterinari, atacul altor animale, uciderea din rea vointa, boli si urmari ale acestora, sacrificarea din dispozitia autoritatilor sanitar-veterinare.

Salt la inceputul paginii


Cat costa o asigurare pentru cainele meu?

Pretul asigurarii pentru animalele de casa, in special pentru caini si pisici, va depinde de varsta acestora de rasa, sanatate si de suma asigurata care se stabileste dupa valoarea de pe piata a animalului de companie.

Salt la inceputul paginii


Ce riscuri acopera asigurarea pentru animale de companie?

Cei mai multi asiguratori acopera urmatoarele riscuri: decesul, inecul, lovirea, asfixierea, caderea, taierea accidentala a animalelor, uneori fiind incluse si uciderea cu rea intentie, otravirea, lovirea cu autovehicule, furtul, atacul altor animale sau serpi veninosi.

Aceste acoperiri pot fi gasite de regula si pe o polita de asigurare a animalelor, sau in cadrul asigurarii agricole, alaturi de alte riscuri specifice fermei.

Salt la inceputul paginii


De ce asigurare am nevoie pentru o barca de agrement?

In primul rand se poate contracta o polita tip Casco, care va proteja ambarcatiunea in cazuri similare unei polite casco pentru o masina, diferite daune provocate de factori externi sau chiar vandalism si furt. Se pot asigura si persoanele transportate, impotriva accidentelor sau innecului dar si bunurile aflate pe ambarcatiune.

Salt la inceputul paginii