Consultanta Clienti
0730-950781
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
www.asigurari-sanatate.ro
Ofera animalelor tale de companie protectia necesara
Asigurari pentru animale de companie
  • Asigurari de viata si de sanatate
  • Protejeaza cel mai bun prieten al omului
  • Pentru sanatatea animalelor de companie
Aceasta polita de asigurare se adreseaza posesorilor de animale de companie, care doresc sa asigure viata sau sanatatea acestora. Se pot asigura orice fel de animale de casa, caini, pisici si chiar reptile sau rozatoare.

Asigurarile pentru animale de companie nu reprezinta inca un produs foarte popular la noi in tara. Aceasta polita trebuie privita de catre iubitorii de animale ca o orice alta asigurare facuta in numele unui membru al familiei. Pe langa acoperirea riscului de deces se acopera si ingrijirile medicale in caz de boala sau accident.

Pentru achizitionarea unei polite de asigurare pentru animale de companie trebuie sa stabilim varsta exacta a animalului si valoarea acestuia pe piata. Deasemenea, animalul de companie trebuie sa fie inscris in evidenta unei clinici veterinare autorizate, sa aiba toate analizele medicale la zi, vaccinurile obligatorii, in unele cazuri si vaccinuri suplimentare depinzand de riscurile asigurate.

Riscurile acoperite de majoritatea asiguratorilor sunt: decesul, inecul, lovirea, asfixierea, otravirea sau intoxicatia, caderea, taierea, unele polite incluzand cazuri specifice ca uciderea cu rea intentie, lovirea cu masina, furtul sau atacul altor animale.

Unele societati de asigurare incheie aceasta polita de asigurare a animalelor de companie ca si clauza suplimentara la asigurarea locuintei sau ca parte a asigurarilor agricole ce se refera la asigurarea animalelor din casa si din curte. Astfel printre riscurile acoperite intra si riscuri specifice politei de baza.

La decesul animalului se acorda suma asigurata, care se calculeaza in functie de valoarea animalului pe piata, varsta acestuia (depinzand si de rasa) si riscurile asigurate. Se acopera si sumele pentru interventii chirurgicale si tratamente postoperatorii, in limita sumei asigurate.

Prima de asigurare depinde in mare masura de suma asigurata si de perioada de asigurare.

Pe langa aceasta polita amintim si asigurarea de raspundere civila a proprietarilor de caini periculosi si agresivi. Aceasta polita nu acopera evenimentele nefericite ce duc la vatamarea cainelui ci doar pagube materiale si vatamari corporale produse tertilor.