Consultanta Clienti
0730-950781
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
www.asigurari-sanatate.ro
Cine are nevoie de o pensie privata?
  • Suplimentarea pensiei de stat
  • Un viitor mai sigur
  • Siguranta si confortul la varsta pensionarii
Oricine se afla in una din situatiile de mai jos, necesita o pensie privata:
  • aveti o sotie
  • aveti copii care depind de dumneavoastra
  • aveti parinti care au nevoie de sprijinul dumneavoastra
  • aveti pe cineva drag, iubit caruia doriti sa-i oferiti ceva
  • aveti o afacere proprie, pentru care munciti mult
Toata lumea are nevoie de o asemenea pensie. Oricine se gandeste ca de la varsta pensionarii sa poata obtine o pensie mai mare, decat asa zisa pensie de stat, sau in cazul unui accident sau deces din orice motiv, urmasii familiei sa nu ramana intr-o situatie financiara dificila (impas financiar). Nu sunt putine cazuri, in care un membru al familiei sufera un accident in urma caruia ramane invalid. Va fi greu sa se traiasca decent in conditiile normale oferite de sistemul de asigurari sociale existente in prezent.

Capacitatea de a realiza un venit poate fi considerata cel mai important capital, deoarece cu ajutorul acestor realizari va veti putea indeplini visele si aspiratiile, oferind familiei siguranta si confort.

Din pacate aceasta capacitate de a realiza venituri, sanatatea si puterea de a munci nu sunt garantate.  In consecinta necesitatea unei astfel de pensii este foarte mare. Pensia privata este cel mai bun plan de investitie in propria persoana si familie.

Contributia noastra la un fond de pensii private facultative, urmeaza sa suplimenteze veniturile noastre de la batranete. Vedem prea bine in jurul nostru batranii ce sunt obligati sa traiasca de pe azi pe maine, sa traiasca intotdeauna cu gandul ca poate intarzie pensia si nu mai au din ce trai. Acestia au muncit dealungul vietii la fel de mult cat vom munci si noi diferenta fiind ca ei au economisit in timpul in care au fost angajati, doar acel procent din pensia de stat care a fost obligatorie dar noi avem sansa de a suplimenta acel procent in momentele favorabile ale vietii. Astfel oricare va fi cadrul social-economic din tara, oricat se va devaloriza moneda nationala, pe langa pensia calculata si recalculata pe care o vom primi, avem siguranta unui venit suplimentar.