Consultanta Clienti
0730-950781
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
www.asigurari-sanatate.ro
Asigurari de accidente pentru angajati
  • Asigurare colectiva
  • Extinderea acoperiri politei la 24 din 24 de ore
  • "Employee benefits"
  • Protectie financiara in caz de accident
Acest tip de polita este destinat persoanelor juridice ce doresc asigurarea angajatilor pentru riscurile de accident si deces. Este vorba de regula de o asigurare colectiva, putand fi incheiata pentru fiecare angajat in parte, pentru toti angajatii dintr-o profesie, pentru toti angajatii indiferent de profesie sau pentru un numar limitat de angajati. Delimitarea pe profesii in cazul acestei polite se face datorita diferentelor de risc al fiecarei meserii in parte. 

Asigurarea se incheie pentru angajatii care au un contract de munca cu firma contractanta a politei, valabilitatea politei incheindu-se la data expirarii acesteia sau la desfacerea contractului de munca.

De multe ori acest tip de asigurare este folosit de angajatori pentru fidelizarea angajatilor. Angajatorul poate incheia o polita de asigurare pe mai multi ani promitand ca suma asigurata acumulata pana la expirarea politei sa poata fi ridicata de catre angajat, daca acesta se afla inca in companie si bineinteles cu conditia ca societatea de asigurari sa nu fi platit daune pentru acea polita.

Pot fi inclusi in polita angajati cu varsta minima de 16 ani la inceperea valabilitatii politei si cu varsta maxima de 60-65 ani la data expirarii politei. Asigurarea este valabila in timpul programului de lucru, a exercitarii obligatiilor de servici atat la sediul frmei, atelierul sau locul in care asiguratul isi exercita profesia cat si in timpul deplasarilor in interes de serviciu, atat in tara cat si in strainatate. Majoritatea asiguratorilor pot prelungi acoperirea politei la 24 de ore din 24, la cererea contractantului politei.

Polita de asigurare de accident a angajatilor acopera decesul ca urmare a unui accident, invaliditatea permanenta ca urmare a unui accident si in unele cazuri si cheltuielile pentru tratamente medicale, operatii chirurgicale si medicamente. Se poate include in asigurarea de accidente pentru angajati si riscul de boala profesionala. Bolile profesionale sunt afectiuni produse de exercitarea profesiei intr-un mediu cu factori nocivi, chimici, fizici, biologici sau psihosociali, precum si suprasolicitarea unor sisteme sau aparate ale organismului in cadrul procesului de munca.

Nu se asigura si nu se platesc despagubiri daca evenimentele asigurate au fost cauzate de savarsirea unor fapte penale, participarea la razboi sau alte tulburari socio-politice, consumul de droguri sau alcool, tentative de sinucidere, tratamente sau experimente medicale acceptate de asigurat fara aprobarea asiguratorului, s.a.