Consultanta Clienti
0730-950781
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
  www.asigurari-sanatate.ro  
Intrebari frecvente despre asigurarile de accidente
Cine are nevoie de asigurare de accidente?
Ce acopera o asigurare pentru accidente?
O asigurare de accidente ofera acoperire toata ziua sau doar pentru orele de serviciu?
Ce riscuri se asigura?Cine are nevoie de asigurare de accidente?

In primul rand aceasta asigurare este recomandata persoanelor sau angajatilor din profesii cu risc ridicat spre accidentare: muncitori in fabrici, santiere, persoane care calatoresc mult, sportivi de performanta, pompieri, membrii ai asociatilor de vanatoare (exista o polita speciala pentru acestia care include si o asigurare de raspundere civila) si altii. Asigurarea de accidente este inclusa si in asigurarea medicala de calatorie.

Salt la inceputul paginii


Ce acopera o asigurare pentru accidente?

De regula se acopera decesul si invaliditatea permanenta in urma unui accident. Polita de baza se poate extinde insa si pentru incapacitate temporara de munca, pentru acoperirea cheltuielilor de spitalizare, pentru consecinte functionale sau de gen estetic.

Salt la inceputul paginii


O asigurare de accidente ofera acoperire toata ziua sau doar pentru orele de serviciu?

Depinzand de tipul asigurarii de accidente, poate acoperi perioada pe care asiguratul o petrece la locul de munca, pe teren sau poate fi extinsa la o acoperire 24 din 24 de ore.

Salt la inceputul paginii


Ce riscuri se asigura?

Se asigura consecintele unor accidente care afecteaza viata, capacitatea de munca si integritatea corporala a asiguratului.

Se pot asigura accidente de genul: taiere, lovire, intepare, explozii, actiunea fulgerului sau a curentului electric, atacul din partea altei persoane sau a unui animal, accidente produse de: mijloace de transport (biciclete, motociclete, autoturisme, ambarcatiuni de agrement etc.), practicarea unor sporturi, functionarea masinilor, uneltelor, aparatelor, actiunii armelor de foc, s.a.

Salt la inceputul paginii